Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief:
 Profiteren lage rente
Beknopte eindejaarstips
Santa Run Barendrecht
Aanmerkelijkbelangtarief
 
Profiteert u al van de lage rente?
 
Bij uw bank ontvangt u op dit moment nog  nauwelijks rente op uw spaarrekening en pensioenfondsen verhogen de premies of verlagen de uitkeringen om te kunnen voldoen aan de dekkingsgraad.
Maar ieder nadeel heeft ook zijn voordeel. Zo biedt de lage rente kansen wanneer u als ondernemer gaat investeren. Als gevolg van de lage rentestand kan het juist nú aantrekkelijk zijn om dit met een (bank)lening te financieren.
Ook voor bestaande financieringen kan de huidige renteontwikkeling interessante voordelen bieden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor herfinanciering of het oversluiten van de leningen naar een andere aanbieder. Of dit voor u aantrekkelijk is hangt af van uw bedrijfsmatige of persoonlijke situatie.

Weten hoe u kunt profiteren? Neem contact op voor een vrijblijvende quickscan.
Contact
 
Beknopte eindejaarstips
Zonder volledig te willen en kunnen zijn, willen wij u nog een aantal tips meegeven rondom de jaarwisseling.
 
Santa Run Barendrecht
 
Vanaf 15 november is inschrijven voor de zevende Santa Run mogelijk. De Santa Run wordt gehouden op zaterdag 21 december en start vanaf 15.00 uur op het Doormanplein in Barendrecht. De Santa Run is een initiatief van de Rotary Club Barendrecht en dit jaar is Hoek en Blok hiervan de hoofdsponsor. De opbrengsten van dit event komen ten goede aan Hospice De Reiziger in Barendrecht.  

U kunt zich inschrijven als individu of als groep en er zijn drie mogelijkheden: een 5 km prestatieloop, een 3 km fun run of  een 3 km wandeling. Allemaal verkleed als kerstman. We hopen u zaterdag 21 december te mogen begroeten tijdens dit sportieve evenement.
Meer info
 
Aanmerkelijkbelangtarief
 

Heeft u een lening voor de woning bij uw eigen BV? U kunt met uw BV overeenkomen dat u de rente voor het eerste half jaar van 2020 al in 2019 betaalt. De rente is dan bij u nog aftrekbaar tegen maximaal 49% in plaats van 46% in 2020. Betaalt u de rente aan uw BV via een dividenduitkering, doet u die dan ook nog in 2019. Het aanmerkelijkbelangtarief bedraagt dan nog 25% in plaats van 26,25% in 2020. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact
 
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Twitter   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 (0)184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 (0)180 64 54 64
Morison KSi