Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief
Wim Stuij neemt afscheid
Meldingsplicht buitenlandse werknemers 
Tot € 25.000 aan subsidie voor uw personeelsbeleid
Vaarwel papierwinkel, hallo digitale ondertekentool
 
Wim Stuij neemt afscheid als algemeen directeur 
 
Wim Stuij (63) is per 1 maart gestopt met zijn functie binnen het directieteam van Hoek en Blok. Zijn rol als algemeen directeur is overgenomen door het directieteam van Hoek en Blok bestaande uit Letty Voets, Jan de Blok, Bas van der Corput en Ad Riebergen (zie afbeelding hierboven). Laatstgenoemde treedt op als directievoorzitter. Wim blijft als adviseur actief voor klanten én betrokken bij de begeleiding van verschillende trajecten binnen Hoek en Blok.
 
Wim Stuij is sinds de start van Hoek en Blok in Sliedrecht algemeen directeur geweest. Van vijf medewerkers op
1 oktober 1990 is het bedrijf onder zijn leiding uitgegroeid tot een multi-disciplinaire adviesorganisatie met 150 medewerkers en vestigingen in Barendrecht en Sliedrecht. 
 
Meldingsplicht buitenlandse werknemers
 
Maakt u gebruik van buitenlandse dienstverleners? Zorg er dan voor dat zij zich vóór aanvang van hun werkzaamheden in Nederland hebben aangemeld bij het online meldloket van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zorg vervolgens dat u deze gegevens controleert en voorkom zo een stevige boete! 
Meer info
 
Tot € 25.000 aan subsidie voor uw personeelsbeleid!
 

In het bedrijfsleven ontbreekt soms tijd en geld om te investeren in kennis en vaardigheden van personeel. De overheid stelt daarom jaarlijks ruim 48 miljoen euro beschikbaar voor personeelsbeleid, leren en ontwikkelen. De nieuwe regeling SLIM biedt subsidie voor een individuele MKB onderneming tot € 25.000. De maximale subsidie voor een samenwerkingsverband bedraagt maar liefst € 500.000! 
 
De regeling kent de volgende thema’s:

  1. Een doorlichting van het bedrijf, uitmondend in een opleidings- of ontwikkelplan;
  2. Loopbaan- of ontwikkeladviezen;
  3. Het ontwikkelen of invoeren van een methode die werkenden stimuleert verder te ontwikkelen;
  4. Praktijkleerplaatsen.

 

Zijn ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘leven lang ontwikkelen’ en het stimuleren van leren en ontwikkelen onderwerpen die in uw bedrijf spelen? IMC biedt volledige ondersteuning bij het benutten van deze regeling en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij maken graag een afspraak om de regeling in relatie tot uw bedrijf toe te lichten.
 

Contact
 
Vaarwel papierwinkel, hallo digitale ondertekentool!
 
Het laten ondertekenen van documenten is vaak omslachtig en tijdrovend. Het kost veel papier, enveloppen, postzegels en met name tijd. Dat kan veel efficiënter!

In veel gevallen gaat het ondertekenen van onder andere arbeidsovereenkomsten nog met pen en papier. Het document wordt geprint, ondertekend door de werkgever, verstuurd aan de werknemer, vervolgens ondertekent de werknemer de overeenkomst en geeft het weer terug aan de werkgever. Die scant het document vervolgens weer in om deze op te slaan. Allereest zonde van al het papier, de enveloppen en de postzegels. Maar met name alle tijd die hierin gaat zitten is waarschijnlijk nog de grootste kostenpost.

Zeg vaarwel tegen deze papierwinkel en tijdrovende klus en laat het proces van ondertekenen voortaan volledig digitaal verlopen!

De digitale ondertekentool is een onderdeel van het digitaal personeelsdossier van H@RY. Helemaal veilig en rechtsgeldig.
Meer info
 
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Twitter   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 (0)184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 (0)180 64 54 64
Morison KSi