Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief
Financieel inzicht voor uw medewerker 
RI&E in de 1,5 meter economie
Thuiswerken in coronatijd; hoe houdt u de hackers buiten de deur?

Subsidie praktijkleren
Vooraankondiging
 
Financieel inzicht voor uw medewerker verhoogt de arbeidsmobiliteit en geeft rust
 

De onzekerheid van werknemers over hun financiële (toekomstige) situatie kan de arbeidsmobiliteit in de weg staan.  Heeft u oudere medewerkers waarvoor de werkzaamheden te zwaar zijn/worden dan kan minder werken, eerder stoppen of een demotie voor alle partijen gewenst zijn. Echter bij de medewerker zal grote twijfel ontstaan over de financiële gevolgen; wat betekent dit voor mijn pensioen?
 
Hoek en Blok geeft uw medewerkers rust door de financiële gevolgen inzichtelijk te maken. Dit inzicht kan zich beperken tot alleen de inkomenssituatie en kan uitgebreid worden tot een totaalplaatje van de inkomens-/vermogenssituatie van de medewerker nu en in de toekomst.
 
Onze dienstverlening stemmen we af op de wensen die er zijn binnen uw organisatie. We bepalen samen met u hoever u uw medewerker wilt begeleiden en geven u vooraf een indicatie van de kosten.  
 
Wilt u uw organisatie flexibel houden en gunt u uw medewerkers financiële duidelijkheid? Neem contact op met Tabitha Rozeboom Bos voor een vrijblijvend gesprek.

Bel 0184 49 68 00 of mail
 
RI&E in de 1,5 meter economie
 
Met de Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) breng je de risico’s binnen jouw bedrijf in kaart, met als doel een veilige en gezonde werkomgeving voor je werknemers. Een RI&E levert jou als werkgever meer op dan je denkt en is juist nu in de coronacrisis extra van belang!
Meer info
 
Thuiswerken in coronatijd; hoe houdt u de hackers buiten de deur?
 
Door het coronavirus werken momenteel veel mensen vanuit huis, bedrijven hebben hiervoor versneld hun systemen opengezet zodat werknemers vanuit huis kunnen inloggen. Cybercriminelen willen maar al te graag misbruik maken van deze situatie, we zien sinds het coronavirus dan ook een stijging in het aantal cyberaanvallen van hackers. Het is daarom extra belangrijk om in deze periode aandacht te besteden aan informatiebeveiliging.

Hackers spelen razendsnel in op de actualiteit en zoeken actief naar manieren om gegevens of geld te stelen. Nu werknemers steeds meer thuiswerken en onderling bestanden en linkjes delen, is de kans groot dat een schadelijke link in een phishing mail wordt aangeklikt. Dit kan tot gevolg hebben dat de hacker toegang krijgt tot de computer van de werknemers of inloggegevens te pakken krijgt.
Op hoekenblok.it geven wij belangrijke tips om ervoor te zorgen dat werknemers veilig thuis kunnen werken.
Naar de tips
 
Subsidie praktijkleren
 
Heeft u als werkgever leerlingen of studenten gedurende schooljaar 2019-2020 begeleid binnen uw organisatie? Dan komt u in aanmerking voor subsidie. De subsidie kan oplopen tot max. € 2.700 per leerling of student.

Voor subsidie met terugwerkende kracht klikt u op onderstaande knop.
Meer info
 
Vooraankondiging
Om alvast in uw agenda te noteren:

  • 16 september 2020 webinar: Prinsjesdag
    Wat gaat de miljoenennota voor u en uw onderneming betekenen?
    Woensdag 16 september (de dag na Prinsjesdag) vanaf 12.30 uur praten wij u in een uurtje bij over de belangrijkste aandachtspunten uit de miljoennota voor u (als ondernemer).
  • 17 en 24 september 2020 ondernemerscollege balanslezen
    Uit de balans en de winst- en verliesrekening valt heel veel nuttige informatie te halen. Uit die van u zelf, maar ook uit die van uw klanten en toeleveranciers.
    Alleen is het wel zaak om te weten hoe u deze cijfers moet lezen. In totaal 9 uur doet u voldoende kennis op om jaarrekeningen voortaan te kunnen doorgronden.

  • 30 september 2020 webinar: Hoe wordt mkb gehackt? En wat kunt u hieraan doen?
    Tijdens dit webinar nemen wij u mee in de wereld van de hacker. Hoe wordt een hack eigenlijk uitgevoerd? Hoe ingewikkeld is dit, of… hoe eenvoudig is het en kan het voor 100 dollar worden gekocht? Aansluitend laten wij u zien hoe u als bestuurder uw bedrijf veiliger maakt, welke stappen moeten worden genomen?
 
 
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Twitter   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 (0)184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 (0)180 64 54 64
Morison KSi