Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief
Zeg contract met arbodienst op voor 1 oktober
Reminder: eHerkenning een must!

Webinar "Hoe wordt mkb gehackt?"
Agenda
 
Zeg contract met arbodienst op voor 1 oktober
 

Veel arbodiensten werken met jaarcontracten voor de duur van een kalenderjaar. Hierbij hanteren zij vaak een opzegtermijn van drie maanden. Zorg daarom dat u het contract voor 1 oktober proforma opzegt, zodat u niet ongewenst aan een nieuw contract vastzit.
 
Vallen de verzuimcijfers tegen of is de wachttijd voor een bezoek aan de bedrijfsarts te lang? Kortom, bent u niet tevreden met de arbodienstverlening binnen uw bedrijf, dan is dit het moment om knopen door te hakken. 
 
Veel arbodiensten zijn grote, logge organisaties die niet echt met u meedenken als ondernemer of werkgever. Dat kan anders! Bij arbodienst VerzuimPreventPlus is maatwerk standaard. Vanzelfsprekend begeleiden wij volgens de Wet Verbetering Poortwachter, maar wij zorgen voor een aanpak en resultaat. Door onze kennis en ons netwerk aan specialisten. Door waterdichte registratie en door er kort op te zitten.
 
Daarnaast bekijken we wat uw organisatie specifiek nodig heeft. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze eigen deskundigen. Van arbeidsdeskundigen tot bedrijfsartsen en van verzuim­begeleiders tot loopbaancoaches. Verder bieden wij u een netwerk aan dienstverleners op allerlei vakgebieden. Bijvoorbeeld arbeidsjuristen of psychologen.
 
Dus, wilt u nu echt eens werk maken van het voorkomen van verzuim en het bouwen aan een vitale organisatie? Zeg het contract met uw huidige arbodienst op voor 1 oktober en neem contact op met Arja Verwaal, onze manager VerzuimPreventPlus. 

Mail of bel 0184 49 68 04
 
Reminder: eHerkenning een must!
 
Op het gebied van HR kunt u er niet omheen. eHerkenning is een must. Zonder eHerkenning kunt u diverse zaken op het gebied van salarisadministratie, verzuim, arbeidsrecht en subsidies niet meer regelen. Kortom, zorg dat u het geregeld heeft!

Wat is eHerkenning?
eHerkenning is een digitale sleutel die gebruikt wordt om in te loggen bij provincies, gemeenten en diverse ministeries en overheidsinstanties.

eHerkenning verplicht
Steeds meer overheidsorganisaties werken met eHerkenning als inlogmethode. Denk aan UWV, Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en diverse pensioenfondsen. Als ondernemer is het dus erg belangrijk dit goed te regelen.

Daarnaast is het niet alleen belangrijk om uw eigen eHerkenning in orde te maken, het is ook noodzaak dat uw intermediair (bijvoorbeeld Hoek en Blok) gemachtigd wordt om nog steeds de gebruikelijke zaken voor u te kunnen regelen.

Eerste hulp bij eHerkenning
Nog vragen over de eHerkenning, of hulp nodig bij de aanvraag of het in orde maken van de machtigingen? Neem contact op met Sabine de Grauw. Uw eerste hulp bij eHerkenning.
Mail of bel 0184 49 68 00
 
Webinar "Hoe wordt mkb gehackt? En wat kunt u er tegen doen?"
 
Hackers slaan toe in het mkb. Wij laten u zien hoe én .... wat u er tegen kunt doen tijdens ons webinar op woensdag 30 september van 12.00 uur tot 12.30 uur.

Ransomware legt ondernemingen plat en via phishing aanvallen wordt geld gestolen. Het gevolg? Klanten verliezen hun vertrouwen, personeel gaat weg en het bedrijf gaat uiteindelijk failliet.
 
Tijdens het webinar nemen wij u mee in de wereld van de hacker. Hoe wordt een hack eigenlijk uitgevoerd? Hoe ingewikkeld is dit, of … hoe eenvoudig is het en kan het voor 100 dollar worden gekocht? Aansluitend laten wij u zien hoe u als bestuurder uw bedrijf veiliger maakt, welke stappen moeten worden genomen?
 
Dit webinar is bestemd voor bestuurders, managers en IT verantwoordelijken die in toenemende mate IT inzetten voor de organisatie en IT zien als een middel voor verdere groei. Beheersing van het cyber security risico is hierbij essentieel. Vragen kunnen tijdens het webinar via een chatbox worden gesteld, wij proberen al uw vragen meteen te beantwoorden.

Wilt u deelnemen aan ons webinar? Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldknop (deelname is kosteloos). Enkele uren voor aanvang ontvangt u een link naar het webinar.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via communicatie@hoekenblok.nl
Aanmelden
 
Agenda
16
sept
 
Webinar Prinsjesdag
Woensdag 16 september (de dag na Prinsjesdag) vanaf 12.30 uur praten wij u in een uurtje bij over de belangrijkste aandachtspunten uit de miljoenennota voor u (als ondernemer). Klik hier voor meer informatie.
Aanmelden
30
sept
 
Webinar: "Hoe wordt mkb gehackt? En wat kunt u ertegen doen?"
Hackers slaan toe in het mkb. Wij laten u zien hoe én … wat u er tegen kunt doen tijdens ons webinar op woensdag 30 september van 12.00 tot 12.30 uur. Klik hier voor meer informatie.
Aanmelden
 
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Twitter   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 (0)184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 (0)180 64 54 64
Morison KSi