Nieuws van Hoek en Blok
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief
Maak kennis met B@RY!
Zijn jouw medewerkers cyberdreigingsbewust?
Top 10 fiscale eindejaarstips
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte
Maak kennis met B@RY!
 

Hoeveel tijd ben jij kwijt met je bedrijfsadministratie? Zou je dat sneller, efficiënter en makkelijk willen? Maak kennis met B@RY, jouw digitale boekhouder. 





De voordelen:

  • Snelle verwerking van jouw administratie
  • Actueel inzicht
  • Efficiëntie en gemak
Jouw boekhouding in control. Dat geeft rust en ruimte!
 
Lees en bekijk meer over B@RY en zijn werkwijze via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met Anly den Breejen (0181 49 68 00 of a.denbreejen@hoekenblok.nl)
Bekijk B@RY online
Zijn jouw medewerkers cyberdreigingsbewust?
 
Hackers zoeken de zwakste schakel. Vaak zijn dat medewerkers die zich niet voldoende bewust zijn van de dreiging. Menselijke fouten kunnen geminimaliseerd worden door het trainen van bewustwording op cybersecuritygebied.

Hoek en Blok.IT heeft hiervoor een handige e-learning module ontwikkeld. In een digitale leeromgeving leren jouw medewerkers potentiële cyberaanvallen te herkennen en hoe je ermee om dient te gaan. Naast lesstof bevat de module een quiz om de opgedane kennis te toetsen. Je kunt ook monitoren wie de module gevolgd heeft en wie dat nog moet doen. Zo komt jouw organisatie weer een stapje dichter bij een “veilige” IT-omgeving.

Lees meer over de e-learning module en bekijk de online demo via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met Steven Verkaart (0184 49 68 00 of s.verkaart@hoekenblok.it)
Bekijk online demo
Top 10 fiscale eindejaarstips
 
Welke fiscale maatregelen leveren jou voordeel op en welke fiscale maatregelen kun je als ondernemer dit jaar nog treffen? Hoe kun je nu al slim inspelen op wijzigingen die vanaf 2022 gaan gelden?
De plannen van het kabinet voor 2022 moeten nog door de Tweede en Eerste Kamer worden goedgekeurd, maar onze fiscalisten hebben alvast 10 tips voor je op een rijtje gezet.

Mocht je vragen hebben, dan kun je deze richten aan Albert de Jager (0184 49 68 00 of a.dejager@hoekenblok.nl)
 
Bekijk de tips
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte
 
Om werk en papier te besparen biedt de Belastingdienst sinds kort de mogelijkheid om een doorlopende machtiging te registreren. Wij hebben die ook voor jou aangevraagd. Via onderstaande link lees je hier meer over, inclusief toelichting wat je moet doen als je wel of niet akkoord bent.
 
Meer info
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Instagram   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 180 64 54 64