Nieuws van Hoek en Blok
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Rust en ruimte om te ondernemen Lees online  |  Afmelden
Hoek en Blok
In deze nieuwsbrief
Kan ik mijn werknemer ondersteunen bij verduurzaming?
Ontdek QuatroHR, onze dienstverlening op HR-onderwerpen
Hoek en Blok neemt initiatief na onrust in overnamemarkt
Duurzame inzetbaarheid met MDIEU- en SLIM-subsidie
Circulaire bouwhub Dordrecht
Kan ik mijn werknemer ondersteunen bij verduurzaming?
 
Steeds vaker krijgen onze adviseurs deze vraag aan tafel, via teams of per email voorgelegd. Werkgevers die hun werknemers, liefst op een fiscaal zo vriendelijk mogelijke manier, willen helpen bij de verduurzaming van bijvoorbeeld hun woning. Wat zijn de mogelijkheden en waar moeten we op letten?
Bekijk hier de mogelijkheden
Ontdek QuatroHR, onze dienstverlening op HR- onderwerpen
 
Mis je structuur in je personeelsadministratie, blijven HR- vraagstukken (te) lang liggen? Wil je dat je HR-beleid en -processen je helpen in je (groei)ambities? Of wil je sparren over het samenvoegen van verschillende bedrijfsculturen? Is je vaste HR-medewerker tijdelijk niet beschikbaar? Dit zijn een aantal voorbeelden waar onze HR-professionals je graag mee helpen.      
     

Kies je voor QuatroHR, dan kies je voor een team van betrokken en daadkrachtige experts: Judith, Marian, Peter, Jessica, Naomi, Marlies en Elysa. Vanuit projectmanagement worden wij versterkt door Saskia. Geen loze beloftes, maar praktische oplossingen. Dit kan op projectmatige basis, maar ook voor een korte of langere periode op interimbasis. Ons doel? Jouw organisatie voorzien van hoogwaardig HR-professionaliteit. Dat kan op alle niveaus; ondersteunend, met advies en op managementniveau. We duiken in jouw bedrijfscultuur, verbinden medewerkers met management en verrassen je met innovatieve en efficiënte HR-oplossingen.
Lees hier meer over QuatroHR
Hoek en Blok neemt initiatief na onrust in overnamemarkt
 

In 2023 heeft de overnamemarkt een lichte afname gekend. Volgens het wereldwijde consultancybureau McKinsey, zijn hier verschillende interne en externe factoren voor geweest. Hoewel de vooruitzichten voor 2024 een stuk rooskleuriger zijn, is er wel reden tot actie. Om ervoor te zorgen dat Hoek en Blok één van de vooruitstrevende advieskantoren blijft nemen wij het heft in eigen hand. We starten met een nieuw acquisitieproces.

Ga hier naar het initiatief
Duurzame inzetbaarheid met MDIEU- en SLIM-subsidie
 
Duurzame inzetbaarheid, niet alleen goed voor je medewerkers, maar ook voor je organisatie! Maar wat is duurzame inzetbaarheid?
Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan alleen het behouden van een baan. Het draait om het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen, gezond blijven en kunnen blijven werken. Het gaat om het vergroten van hun veerkracht, zodat ze zich kunnen aanpassen aan veranderingen en uitdagingen. In een continue en snel veranderende arbeidsmarkt is het dus cruciaal om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

 
Vanuit de overheid wordt er via onder andere de MDIEU-subsidie financiële hulp geboden om initiatieven die de gezondheid, ontwikkeling en tevredenheid van je medewerkers bevorderen te ondersteunen. De subsidie dekt tot wel 50% van de kosten voor duurzame inzetbaarheid. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor werkgevers die willen investeren in hun personeel.
 
De  QuatroHR-adviseurs staan in samenwerking met de subsidieadviseurs van IMC klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Daarbij proberen zij zoveel als mogelijk gebruik te maken van diverse subsidiemogelijkheden, zoals de MDIEU- en SLIM-subsidie. Neem vrijblijvend contact met ze op voor meer informatie of een kennismaking!
Bel 0184 75 05 75 of mail
Curculaire bouwhub Dordrecht
 
In Nederland wordt de helft van alle grondstoffen gebruikt door de bouwsector en maar liefst 40% van alle afvalstromen in Nederland is afkomstig uit bouw- en sloopwerkzaamheden. Verbranden van dit afval zorgt voor zo’n 35% van onze totale CO2-uitstoot. Om de Nederlandse doelstellingen voor circulariteit en CO2-uitstoot voor 2030 en 2050 te halen, is actie nodig.

Om slimmer om te gaan met materialen die overblijven aan het einde van een bouwproject, hebben verschillende partijen de handen in één geslagen om het realiseren van een Circulaire bouwhub in de regio Drechtsteden mogelijk te maken. Subsidie-adviesbureau IMC is erbij betrokken om de subsidiemogelijkheden te verkennen. 
Meer over de Circulaire bouwhub
Hoe ervaar jij de dienstverlening van Hoek en Blok?
Schrijf een review!
Meld je aan met je Google-account en schrijf de review. Zijn wij enorm meegeholpen.
Schrijf de review
Agenda
04
nov
 
SAVE THE DATE - Relatieavond Hoek en Blok
Meer informatie hierover volgt.
 
Contact
communicatie@hoekenblok.nl
www.hoekenblok.nl
Facebook   Instagram   Tiktok   Linkedin
Sliedrecht
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
+31 184 49 68 00
Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
+31 180 64 54 64